Funkce slouží ke zrušení poslední transakce.
Po kliknutí na 1 Zrušení Vás aplikace vyzve k potvrzení. Kliknutím na 2 NE operaci přerušíte, kliknutím na 3 ANO ji dokončíte.

Zrušení poslední transakce - krok 1

Zrušení poslední transakce - krok 2